maaltijden - Stichting SWOS

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

maaltijden

Welzijn > Oranjeplaats

Maaltijd in Dienstencentrum

Alleen is maar alleen. En alleen eten is voor veel mensen al helemaal niets. Iedere werkdag serveren we daarom een warme maaltijd in het Dienstencentrum. Altijd vers, soep vooraf, hoofdgerecht en een toetje. Lekker? Jazeker. Gezellig? Reken maar. Dus waarom komt u ook niet eens langs. Uiteraard hoeft u niet alle dagen mee te eten, één of twee keer in de week kan natuurlijk ook. Of gewoon een enkel keertje, als het u goed uitkomt. U betaalt slechts € 6,85 voor een complete maaltijd, een knipkaart voor 5 maaltijden is nog goedkoper: € 32,00.

Themadiner

We kennen niet alleen onze dagelijkse maaltijden, ook organiseren we met enige regelmaat een themadiner, gecombineerd met een of andere activiteit. Deze diners zijn zeer gewild, tijdig aanmelden is noodzakelijk. Voor aankondiging en informatie verwijzen we u graag naar onze website en facebookpagina, onze informatieborden, de huis-aan-huisbladen en de informatiepanelen in de supermarkten.

Tafeltje dekje

Kunt U thuis niet meer koken en is een dagelijkse gang naar het Dienstencentrum voor U niet mogelijk dan kunnen we ervoor zorgen dat U een met magnetron te verwarmen maaltijd thuisbezorgd krijgt. Deze service voeren we dagelijks uit, dus ook in het weekend. U stelt zelf uw maaltijd samen. Voor deze dienst is een indicatie nodig. Inlichtingen hierover kunt u krijgen bij het onze welzijnsadviseur.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu