onze vacatures - Stichting SWOS

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

onze vacatures

Vrijwilligers

Koks en maatjes, bestuursleden

We hebben ter versterking van ons vrijwilligersteam behoefte aan bestuursleden, koks en maatjes.

Maatjes
Met enige regelmaat krijgen we de vraag of we een maatje hebben. Het gaat vaak om mensen die vereenzamen en die af en toe wat aandacht moeten krijgen. De invulling van de taak is natuurlijk heel individueel, met de een ga je een uurtje wandelen, met een ander speel je een spelletje of drink je af en toe een kopje thee. Ook de te besteden tijd is variabel en in overleg in te vullen. Belangstelling? Kom eens langs op de Oranjeplaats dan kunnen we overleggen wat en wie past. Telefoon 381227.

Koks
Alle werkdagen eten twintig tot vijfendertig mensen bij ons een driegangendiner. Het eten wordt in onze eigen keuken door vrijwilligers bereid. Twee of drie mensen zorgen per keer voor de soep, de warme maaltijd en een toetje. Onze kookstaf is door verschillende oorzaken recent wat geslonken dus uitbreiding is gewenst. Eens per week of in de twee weken kunt u dit gezellige en dankbare werk doen.
Belangstelling? Nadia vertelt je alles. Telefoon 384550.

Bestuursleden
Het bestuur kent één vakature. En, om op de toekomst voorbereid te zijn is er plaats voor een paar aspirant bestuursleden die te zijner tijd openvallende plaatsen in kunnen vullen.
De problematiek kan tamelijk complex zijn en we hebben te maken met een uitgebreid netwerk, dus een gedegen inwerkperiode komt de kwaliteit ten goede. Heeft u belangstelling, neem dan contact op met de voorzitter.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu